Francofolie Topluluğu olarak Üniversitemiz bünyesinde bulunan Atatürk Kent Ormanında başta Değerli Rektör hocamız Prof.Dr. Mümin Şahin'in ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığının katkılarıyla Tanışma Kahvaltısı etkinliği düzenlenmiştir. Etkinliğimize öncelikli olarak Üniversitemizin Rektörü Prof.Dr. Mümin Şahin, Üniversitemizin akademik kadrosunda ki bütün hocalarımız ve Fransız Dili ve Edebiyatı bölümünün dışında ki her bölümde ki Öğrenciler katılım sağlamıştır. Tanışma Kahvaltı etkinliğimize katılım sağlayan herkes yiyeceklerini kendileri getirdiler. Etkinlikte Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığının desteğiyle sıcak içecek servisi yapılmıştır. Ayrıyetten etkinlik alanında sportif anlamda bir çok spor oyunlarımız ve masa oyunları düzenlenmiştir.

Etkinliğimizde bizimle birlikte olan Sn. Rektörümüz Mümin Şahin’e ve değerli hocalarımız Haluk Turgut, Emine Güzel ve Fatma Kahramanoğlu’na teşekkür ederiz. Gelen tüm arkadaşlarımıza da teşekkür ederiz. Gelecek etkinliklerimizde görüşmek üzere.
✨